Vesti de la Bucuresti

Vesti de la Bucuresti

De cateva zile, suntem in Bucuresti si asteptam cu nerabdare ziua cand Alexei i se va administra tratamentul Zolgensma. La sfarsitul saptamanii viitoare, micuta va primi mai intai cea de-a sasea doza de Spinraza, iar ulterior vom afla data la care i se va administra noua terapia genica.
Suntem atat de emotionati!
Zilnic citesc mesajele voastre si urarile de sanatate adresate Alexei. Va suntem atat de recunoscatori pentru tot! Sunteti prezenti in fiecare rugaciune si-n fiecare gand bun! Voi ne-ati dat curaj si putere sa ducem aceasta lupta.
As vrea sa va povestesc o intamplare frumoasa de acum cateva zile. Alexa a primit o surpriza din partea lui 

Tily Niculae Oficial

: o scrisoare frumoasa si o carte in putine cuvinte, dar cu sens enorm. O carte despre empatie si cat de important este sa fii OM. Noi am fost binecuvantati cu voi, oameni minunati, si toate aceste luni de lupta m-au invatat cata bunatate este in lume!
As vrea sa multumesc inca o data fiecarei persoane care a postat sau distribuit cazul Alexei, influencerilor si persoanelor publice, VOUA pentru ca ati facut cunoscuta povestea fetitei mele. Toti impreuna am savarsit minunea! Va multumim pentru tot! 

Related Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top