Scrisoare pentru Alexa

Pana de Craciun, putem sa ii oferim Alexei in dar sansa la viata

Astazi, povestea Alexei nu are un final deloc fericit: diagnosticata cu o boala genetica rara care afecteaza neuronii motori, Amiotrofie Spinala Tip I, micuta are o speranta de viata de doar 18 luni. Iar tratamentul pentru aceasta afectiune este unul dintre cele mai scumpe din lume – 2.1 milioane de dolari. Dar maine si poimaine si in fiecare zi pana la Craciun, finalul acestei povesti poate fi schimbat. Pentru ca familia micutei Alexa n-a incetat nicio clipa sa lupte pentru ea.

Pentru ca lor li s-au alaturat oameni cu suflet mare si tot continua sa li se alature. Si pentru ca, printr-o donatie de la fiecare, putem impreuna sa strangem suma necesara tratamentului vital care poate schimba povestea Alexei intr-o poveste fericita. Si sa-i indeplinim fratiorului ei, Darius, singura dorinta pentru Craciunul care vine si toate cele care vor urma: sa si le petreaca alaturi de surioara lui.

Scrisoarea fratiorului

Scrisoarea lui Darius
catre Mos Craciun

Cum poti ajuta

Scrie-i si tu o scrisoare Mosului!

Cum o poti ajuta pe Alexa?

Scrie-i si tu o scrisoare lui Mos Craciun si roaga-l sa o ajute pe Alexa sa primeasca sansa la viata. Posteaza scrisoarea ta pe Facebook sau Instagram cu hashtag-ul #scrisoarepentruAlexa si da tag la 3 prieteni, ca toata lumea sa afle povestea Alexei.

Ca scrisoarea sa ajunga la Polul Nord, in loc de timbru, fa o donatie pentru Alexa aici!

Ajuta-ne sa-i indeplinim dorinta lui Darius ca surioara lui sa primeasca viata in dar Craciunul acesta. Scrie-i Mosului, ajuta cu o donatie si taguieste-ti prietenii sa o faca si ei!

top