Save Alexa

Scrisoarea lui Darius catre Mos Craciun

Scrisoarea lui Darius catre Mos Craciun

Pana de curand, Darius nu a stiut nimic despre boala Alexei. Credea ca este inca micuta si de aceea nu se pot juca impreuna. Doamne, atat de mult mi-am dorit ca micuta noastra sa beneficieze de tratamentul salvator inainte ca el sa realizeze ca surioara lui poarta acest diagnostic crunt. Dar timpul curge nemilos pentru Alexa, iar Darius tot mai des a inceput sa ma intrebe cand va creste si ea ca sa se joace amandoi.

A fost sfasietor, dar am decis ca a venit timpul sa ii spun adevarul si este corect ca sa il afle de la mine. Cum sa ii explici insa unui copil despre destinul tragic al surioarei lui: Amiotrofie Spinala tip 1. Cu mare greu si multe noduri in gat, am ales cuvintele. Au trecut zile si nopti de neliniste pana am prins curaj sa ii vorbesc. La prima incercare, lacrimile mi-au intrecut cuvintele si am renuntat… A fost atat de greu…

Apoi, intr-o zi am reusit sa imi adun curajul. I-am spus ca Alexa este bolnavioara si nu poate sa se joace inca impreuna. Ca sa fie bine, ea are nevoie de o injectie magica, care costa multi bani, mult prea multi pentru cat pot aduna mami si tati.

Cel mai dureros a fost raspunsul lui: “Cum este bolnavioara daca ea ne zambeste?”

A fost atat atat de bulversat, sarmanul… Mi s-a frant inima a doua oara. Mi-am cuprins puii strans la piept si m-am rugat ca timpul sa se opreasca in loc. As muta si muntii din loc pentru ei, dar in fata a 2.1 milioane $ sunt neputincioasa.

Ca sa ii aduc speranta ca Alexa poate fi vindecata si ca acest vis frumos poate deveni realitate, am decis sa ii scriem impreuna lui Mos Craciun. El intotdeauna aduce cadourile cerute de copii cuminti. Aceasta este scrisoarea noastra, plina de speranta ca magia sarbatorilor de iarna s-ar putea transforma intr-o minune pentru Alexa.

Cu atatea emotii realizez ca cel mai frumos cadou de Craciun pentru noi ar fi ca Alexa sa primeasca in dar sansa la viata. La o viata lunga, sanatoasa, asa cum merita.

Din toata inima va rugam sa ne ajutati si sa ne fiti alaturi in continuare. Voi sunteti singura noastra speranta si doar cu ajutorul vostru am putea realiza aceasta minune: viata pentru Alexa!

Sursele directe de donare:

❤️ Paypal: verginiavintu@yahoo.com

❤️ Cont ING
Titular: Verginia Vintu
IBAN RON – RO30INGB0000999910586563
IBAN EUR – RO94INGB0000999910586575
IBAN USD – RO77INGB0000999910586590
SWIFT: INGBROBU

❤️ Cont MAIB Moldova
Titular: Verginia Vintu
IBAN MDL: MD82AG000000022593150448
Nr. card: 4356960060969612
SWIFT: AGRNMD2X

❤Doneaza 2€ prin SMS la numarul 8828 cu textul Alexandra (pentru Romania)
sau 45 MDL prin sms la numarul 2910 cu textul 607(pentru Moldova)

❤️ https://www.gofundme.com/f/z73k7-save-alexa

❤️ https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-alexandra-stavila

❤️ Donații în contul Asociației Impreuna pentru Bubu: http://impreunapentrububu.ro/doneaza/ (Important: cu mențiunea “Donație Alexandra”)

❤️ Donații în contul Asociației Ensar Duman: https://asociatiaensarduman.ro/cause/save-alexa/

Related Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top