Save Alexa

Primii pasi catre tratamentul Zolgensma!

Primii pasi catre tratamentul Zolgensma!

Ultima perioada a fost foarte intensa pentru noi si, mai ales, pentru micuta Alexa. La doar o zi dupa ce am aflat vestea minunata ca ea va primi tratamentul Zolgensma, starea ei de sanatate s-a inrautatit si a fost internata de urgenta cu diagnosticul de pneumonie. Acum este bine, slava Domnului, si am reusit sa ne externam in urma cu cateva zile.
Cand eram internate in sectia de reanimare pediatrica a spitalului din Chisinau, au fost internati si gemenii Ciutac impreuna cu mama lor. Eram in saloane alaturate si, de fiecare data cand ii auzeam plangand, mi se rupea sufletul. Atat de fericiti am fost cand am aflat vestea ca si ei au fost extrasi la tombola Zolgensma! Ma bucur din tot sufletul pentru ei si abia astept sa primeasca toti copiii tratamentul salvator.
Imediat ce am fost externate, doctorul Alexei din Romania ne-a anuntat ca trebuie sa venim in Bucuresti urgent, pentru ca micuta sa fie pregatita pentru mult-asteptata injectie Zolgensma. Dar mai intai de toate trebuie sa respectam perioada de autoizolare. Acum suntem deja in Bucuresti si nu imi vine sa cred cat de repede se intampla toate.
Dupa cele 14 zile de autoizolare, vom merge la spital si Alexei i se vor recolta analize, apoi vom sti data la care i se va administra noua terapie genica. In plus, ea va primi si doza de Spinraza. Suntem atat de emotionati!
Chiar de la inceputul saptamanii, de cand Alexa si-a mai revenit din pneumonie, eu am inceput sa redirectionez din donatii catre Alessia si gemeni (inainte de a afla ca si ei au castigat tombola). Din cauza ca este vorba de sume mari, nu se pot face transferurile imediat, ci treptat. Multe donatii se afla si pe platforma GoFundMe, iar aceste fonduri insa nu au intrat in contul meu.
Eu tin mereu legatura cu mama Alessiei si ii doresc din toata inima ca fetita ei sa primeasca tratamentul cat mai rapid.
Cu ocazia vestii extraordinare legata de gemenii Ciutac, vreau sa va anunt ca voi alege alte cauze umanitare si va voi tine la curent de indata cu acestea.
Va multumim pentru toata grija pe care o purtati fata de micuta noastra si ca ati fost alaturi de noi in tot acest timp!

Related Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top