Scrisoare pentru Alexa

Pana de Craciun, putem sa ii oferim Alexei in dar sansa la viata

Pana de Craciun, putem sa ii oferim Alexei in dar sansa la viata

Astazi, povestea Alexei nu are un final deloc fericit: diagnosticata cu o boala genetica rara care afecteaza neuronii motori, Amiotrofie Spinala Tip I, micuta are o speranta de viata de doar 18 luni. Iar tratamentul pentru aceasta afectiune este unul dintre cele mai scumpe din lume – 2.1 milioane de dolari. Dar maine si poimaine si in fiecare zi pana la Craciun, finalul acestei povesti poate fi schimbat. Pentru ca familia micutei Alexa n-a incetat nicio clipa sa lupte pentru ea.

Pentru ca lor li s-au alaturat oameni cu suflet mare si tot continua sa li se alature. Si pentru ca, printr-o donatie de la fiecare, putem impreuna sa strangem suma necesara tratamentului vital care poate schimba povestea Alexei intr-o poveste fericita.

Si sa-i indeplinim fratiorului ei, Darius, singura dorinta pentru Craciunul care vine si toate cele care vor urma: sa si le petreaca alaturi de surioara lui.

Scrisoarea lui Darius, fratiorul Alexei, catre Mos Craciun.

Scrie-i si tu o scrisoare Mosului!

Cum o poti ajuta pe Alexa? Scrie-i si tu o scrisoare lui Mos Craciun si roaga-l sa o ajute pe Alexa sa primeasca sansa la viata. Posteaza scrisoarea ta pe Facebook sau Instagram cu hashtag-ul #scrisoarepentruAlexa si da tag la 3 prieteni, ca toata lumea sa afle povestea Alexei. 

Ca scrisoarea sa ajunga la Polul Nord, in loc de timbru, fa o donatie pentru Alexa aici! 

Ajuta-ne sa-i indeplinim dorinta lui Darius ca surioara lui sa primeasca viata in dar Craciunul acesta. Scrie-i Mosului, ajuta cu o donatie aici si taguieste-ti prietenii sa o faca si ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top