Save Alexa

MIRACOL PENTRU ALEXA!

MIRACOL PENTRU ALEXA!

Cu 9 luni in urma, ati facut cunostinta cu mine, Verginia Vintu, mama unei fetite bolnave, care pentru a supravietui are nevoie de cel mai scump tratament din lume: 2.1 milioane de dolari.
In fiecare zi, ati luptat cot la cot cu noi pentru a o salva pe Alexa! Ne-ati primit in inimile si in sufletele voastre! Citind mesajele de incurajare de la voi, mi-am sters lacrimile de pe obraz si am prins curaj sa lupt mereu.
A fost un an foarte greu… si astazi, in sfarsit, pe fata mea curg lacrimi de fericire si zambesc din toata inima. Si cu mainile tremurand de emotie pe tastatura, va anunt cea mai minunata veste: Alexa va primi sansa la VIATA si va beneficia de tratamentul cu ZOLGENSMA.
Micuta noastra a fost extrasa la loteria organizata de AveXis (compania care produce terapia genetica ZOLGENSMA), prin programul AVXS-101. Este un miracol! Nici nu imi vine sa cred ca scriu acest mesaj acum, cu cateva zile inainte de ziua de nastere a Alexei. Sunt atat de coplesita de emotii, incat nu imi ajung cuvintele ca sa exprim tot ceea ce simt.
Va multumim din tot sufletul ca ne-ati fost alaturi tot acest timp! Sustinerea voastra ne-a dat putere sa luptam in toate aceste 9 luni. Toate rugaciunile noastre au fost auzite de Dumnezeu. Fiecare gand bun trimis catre noi de la VOI, oameni minunati, a ajutat la infaptuirea miracolului pentru Alexa noastra.
Vrem sa va asiguram ca TOTI banii adunati pentru tratamentul Alexei vor fi donati catre cazuri umanitare. Dorinta noastra este ca toate donatiile facute catre Alexa sa ajunga catre ceilalti copilasi care duc aceeasi lupta crunta cu AMS-1, ca si Alexa. Vom discuta imediat si cu asociatiile care ne-au sprijinit, pentru a directiona toate donatiile catre aceste cazuri.
Va rugam sa ne dati cateva zile pentru a ne reveni din emotii si, mai ales, de a trece cu bine peste viroza de care sufera Alexa. Momentan suntem in spital cu ea, insa de indata ce se va simti mai bine, vom pune la punct toate detaliile legate de donatiile catre celalalte cazuri, precum si pentru tombole, licitatii, targuri si alte initiative frumoase Save Alexa.
Va voi tine la curent cu toate acestea cat de curand posibil!
Voi reveni cu un video live in care sa va povestesc despre cum am primit aceasta veste si ce vom face mai departe.
Lupta Alexei cu AMS-1 va continua multi ani. Insa acum, micuta noastra are in sfarsit o sansa la viata!
Va multumim din toata inima pentru TOT!

Related Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top