Save Alexa

Impreuna am ajuns la 34,4%

Impreuna am ajuns la 34,4%

Astazi este ultima zi de vara si am realizat cu durere ca timpul trece mult prea repede. De cand am aflat de boala Alexei, pentru noi nu exista decat lupta zi de zi cu acest crunt diagnostic: AMS-1. Asa a trecut toamna trecuta, apoi iarna, primavara si acum, si vara. Am luat fiecare zi petrecuta cu Alexa ca pe un dar de la Dumnezeu.
In curand, ea va implini un an si gandul ca, fara tratament, speranta ei de viata este de 18 luni imi sfasie inima.
Astazi ne-am apropiat cu 34,4% de tratamentul care ii poate salva viata. Impreuna am strans 731.292 $ ( sms-urile din ultimele 2 saptamani nu sunt incluse). Va suntem recunoscatori pentru tot ajutorul de pana acum, pentru ca fara voi nu am fi ajuns niciodata aici. Dar va rog, nu va opriti din a lupta pentru Alexa. Timpul se scurge nemilos in defavoarea ei! Ingenunchez in fata voastra si va rog sa ma ajutati sa-mi salvez fetita! Doar VOI ne puteti ajuta!
Trebuie ca pana de Craciun sa reusim sa strangem suma necesara terapiei ZOLGENSMA, altfel ne e teama ca va fi prea tarziu.
Scrieti-i si voi lui Mos Craciun sa o salveze pe Alexa, iar Darius sa isi poata petrece toate sarbatorile alaturi de surioara lui. O donatie in loc de timbru va trimite scrisoarea imediat la Mos. Sa facem cunoscuta povestea Alexei catre toata lumea!
Va multumim din inima!

Related Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top