Save Alexa

Impreuna am ajuns la 31,5%

Impreuna am ajuns la 31,5%

Fiecare zi de luni este despre recunostinta, fapte bune si minuni. Datorita voua, oameni minunati, Alexa are in pusculita astazi 669.077$. Impreuna am parcurs 31,5% din drumul atat de greu si de nedrept catre sansa ei la viata.
Generozitatea voastra ne umple inimile de bucurie si recunostinta. Chiar daca soarta a decis ca familia noastra sa treaca prin aceasta grea incercare, voi ne demonstrati cum impreuna, om cu om, putem face minuni!
Doar cu ajutorul vostru putem sa reusim sa trecem peste acest hop chinuitor din viata noastra, iar Alexa sa poata primi tratamentul salvator.
Ne dorim din toata inima ca pana de Craciun sa reusim sa strangem suma necesara terapiei ZOLGENSMA, altfel ne e teama ca va fi prea tarziu.
Va rugam sa ii scrieti si voi Mosului sa o salveze pe Alexa! Iar ca scrisoarea sa fie expediata cat mai rapid la Polul Nord, in loc de timbru, va rugam sa faceti o donatie in unul din conturile afisate. Postati scrisoarea voastra cu hashtag-ul #scrisoarepentruAlexa si dati tag la 3 prieteni, ca sa putem face cunoscuta dorinta fratiorului ei, Darius, de toata lumea.
Impreuna putem face o minune pentru micuta Alexa!
Va multumim si va cuprindem cu mult drag!
Related Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top